Algemene Voorwaarden

1. Via het Skoebidoe-deals-platform kunnen klanten van CM Vlaanderen promotionele voordelen genieten die gratis zijn of die direct op het platform kunnen worden aangekocht. De daar aangeboden promoties worden georganiseerd door Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A. voor rekening van de CM Vlaanderen. Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A. is derhalve een onderaannemer van CM Vlaanderen.

In het kader van de verwerving van de op Skoebidoe-deals aangeboden promotieaanbiedingen ben je rechtstreeks gebonden aan Touch Consumer Promotion Belux B.V.B.A., de verkoper van deze verschillende voordelen.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van het platform www.skoebidoe-deals.be.

Door gebruik te maken van Skoebidoe-deals aanvaard je deze Algemene Voorwaarden. De rubriek Veelgestelde vragen die ook op onze website beschikbaar is, vult deze Algemene Voorwaarden op praktische wijze aan. Wij verzoeken je derhalve deze documenten aandachtig te lezen.

Als een van je vragen onbeantwoord blijft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de rubriek Contact.

2. De beheerder en uitgever die verantwoordelijk is voor dit platform is Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te Esplanade 1 B32, 1020 Brussel. BTW BE0700.431.555.

Telefoon: +32 2 427 22 25
Website: www.touchincentive.com
E-mail: info@touchincentive.com

3. Het aanmaken en/of gebruiken van een account op Skoebidoe-deals geef je toegang tot kortingen op bijvoorbeeld uitjes of de beste aanbiedingen voor het huis, culinaire hoogstandjes en gezondheid.

4. Skoebidoe-deals kan gebruikt worden zolang je lid bent van CM Vlaanderen.

5. Je Skoebidoe-deals account kan alleen gebruikt worden voor aanbiedingen op de website www.skoebidoe-deals.be.

6. Tenzij anders vermeld in het aanbod, kunnen de op Skoebidoe-deals voorgestelde aanbiedingen in principe niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van dezelfde leveranciers en zijn ze geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid.

7. De prijzen voor betaalde aanbiedingen zijn inclusief BTW.

8. Je kan je bestelling bij Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A. betalen met de volgende betaalmethoden: Bancontact, creditcard (VISA en MasterCard) en iDeal.

9. Je heb het recht je contract (aankoop van de promotie) zonder opgave van redenen binnen veertien dagen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van het sluiten van de overeenkomst (online aankoop van uw goederen).

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A. je telefoonnummer en e-mailadres door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bv. brief per post of e-mail) in kennis stellen van je beslissing om deze overeenkomst te herroepen.

10. Producten die via Skoebidoe-deals zijn gekocht, kunnen niet meer worden gewijzigd na de wettelijke termijn van 14 dagen, inclusief de datum op de tickets of vouchers.

11. Producten die via Skoebidoe-deals worden gekocht, mogen niet worden doorverkocht aan derden of op enige andere commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

12. Voor informatie over de levertijd van de producten, zie de betreffende aanbieding.

13. In geval van een redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht de gekochte producten terug te nemen of te blokkeren.

14. Er geldt geen vergoeding voor verloren, gestolen of beschadigde producten na aankoop via Skoebidoe-deals.

15. CM Vlaanderen is niet de organisator van de Promotionele acties die worden aangeboden op www.skoebidoe-deals.be en is dus geen partij in de relatie tussen je en Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A., die de Promotionele acties aanbiedt en organiseert. CM Vlaanderen kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de diensten die op dit platform worden aangeboden.

16. De toegang tot en het gebruik van het platform en deze Algemene Voorwaarden zijn onderworpen aan het Belgische recht. Met name boek VI van het Wetboek van economisch recht "Marktpraktijken en consumentenbescherming" en titel 1 van boek XII van het Wetboek van economisch recht "Bepaalde juridische aspecten van de informatiemaatschappij".

De Belgische hoven en rechtbanken zijn exclusief bevoegd voor elk geschil met betrekking tot het platform, de inhoud of het gebruik ervan.

17. Voor alle informatie over de verwerking van je persoonsgegevens op ons platform, kan je ons Privacybeleid raadplegen.

18. Voor alle andere praktische vragen kan je de rubriek Veelgestelde vragen raadplegen of contact met ons opnemen via de rubriek Contact.

19. Opmerkingen en/of klachten over de producten, het platform en/of het programma kunnen worden gemeld aan de klantenservice van Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A. via de rubriek Contact. Schriftelijke opmerkingen kunnen ook naar onderstaand adres worden gestuurd:

Touch Consumer Promotions Belux B.V.B.A.
Ter attentie van : Skoebidoe-deals Programma
Esplanade 1 B32
1020 Brussel
België

Versie 2023.001 bijgewerkt op 01/08/2023.